Za podjetja / distribucija


PopSockets držala z vašim tiskom

Iščete nove načine za promocijo svojega podjetja? Držala PopSockets predstavljajo zelo učinkovit in zabaven medij za promocijo vašega podjetja ter zagotavljajo, da ljudje vaše sporočilo videvajo znova in znova. Primerno tako za majhna podjetja ali osebne znamke kot za večje korporacije.

Zakaj PopSockets?

Ko govorimo o znamčenju lahko zatrdimo, da obstaja zelo malo pozicij za izpostavitev blagovne znamke, ki bi bile tako efektivne kot zadnja stran naprav uporabnikov. Izjemna pozicija izpostavljenosti na zadnji strani telefona je vidna vselej med uporabo, kot tudi na fotografijah oz. "sebkih" ki jih uporabniki zajemajo. Povprečna oseba letno opravi več kot 8000 klicev ali sporočil in z vsakim dejanjem poskrbi za prikaz vašega sporočila. To je veliko prikazov. Pravzaprav, več prikazov kot jih prejmete z enim predvajanjem reklamnega oglasa na TV. In precej manj tisočev evrov. Zmagovita kombinacija.

Kako poteka izdelava?

Zelo enostavno. Na e-mail blaz.ojstersek@wave.si enostavno pošljite vaš željen motiv za tisk (JPG/PNG/PDF minimalno 1500px širine) in željeno količino. Minimalna količina je 120 kosov za 1 motiv. Takoj zatem prejmete ponudbo glede na zahtevnost motiva za tisk in količine.


Distribucija - dodajte držala PopSockets v vaše prodajno mesto

Držala PopSocket so po podatkih številnih partnerjev in tudi lastni statistiki letos v Sloveniji pravi prodajni hit. Kot uradni distributer za Slovenijo in Hrvaško PopSockets držala že dobavljamo številnim partnerjem:

- Vsa prodajna mesta Big Bang
- Vsa prodajna mesta A1
- Vsa prodajna mesta Telekom
- Izbrana prodajna mesta OMV
- Vsa prodajna mesta Mladinska Knjiga
- Izbrana prodajna mesta DZS
- Spletna trgovina gizzmo.si
- Spletna trgovina licila.si
in ostali.

Za več informacij in povpraševanja za distribucijo se obrnite na spodnji kontakt in z veseljem vam pripravimo odlično ponudbo:

Tadej Resnik
Tel.: 064 23 66 55
Email: trade@wave.si